چرا از ایمان کسی میکاهد؟

سوال : علمای کرام ، السلام علیکم . من یک مشکل بزرگ دارم من بعضی اوقات الحمد لله از باور عالی برخوردارم ، اما بعضی اوقات دیگر من دارای چنین باور عالی نیستم ، بناً من در عبادت سستی نموده و همچنین مرتکب گناه میشوم . پس چگونه میتوانم همیشه دارای عقیده و باور عالی بوده و گناهی را مرتکب نشوم؟
موضوع : مفهوم عبادت ، معنویات و ارزش ها .
منبع: اسلام انلاين.نت
برادر از اینکه سوال تان را به ما راجع نموده اید قابل قدر است. و از اینکه شما میخواهید از اموزش های اسلام چیز بدانید ما نیز به آن ارزش قایل استیم. از خدا خواهان استیم تا مارا به راه درست و محکم نگه دارد. آمین.
بدون شک که در بعضی اوقات ایمان افزایش یافته و به مراتب عالی میرسد و بعضاً هم کاهش میابد. وقتی که ایمان در حالت کمی و ضعف است مسئله مهم اینست ،که از راه مستقیم منحرف نشویم . این کار را میتوانیم با انجام دادن حد اقل فرائض و واجبات شرعی و دوری از گناهای کبیره محکم نگه داریم . در وقتی که ایمان مسلمان ضعیف میباشد وی باید حساب ده اعمال خود بوده و از خود بپرسد که چرا درین حالت قرار گرفته است . او باید بکوشد تا ایمانش را با پیدا نمودن رفقای نیک افزایش دهد ، قرآن را تلاوت کرده و زیاد ذکر نماید و از خداوند کریم خواستار آمرزش گردد.
در جواب سوال شما ، عالم مشهور اسلام ، شیخ محمد اقبال ندوی، مدیر و امام مرکز اسلامی الفلاح در ایالت اونتاریو ، کانادا . میگوید.
این معمول است که شما نمیتوانید لحظات عالی عبادت را همیشه نگهدارید. چنانچه هرکسی در حالت ضعف و کسالت قرار میگیرد. چیز ضرور در وقت سستی و ترک عبادت و یا رفتن به طرف انجام دادن کمترین اندازه عبادت اینست که شما کار را انجام بدهید تا مطمئن شوید  که از راه مستقیم منحرف نمیشوید. مثلاً زمانکه شما یک احساس قوی و اشتیاق برای انجام عبادت ندارید شما باید به ادا نمودن حد اقل فرائض پرداخته و به آن پابندی نمایید یعنی به این معنی که به فرائض تا زمان دوام دهید که شما دوباره انرژی خود را برای عبادت  زیاد و انجام نوافل  باز یابید.
بنابرين اگر در حالت ضعف شما هنوز كمترين فرايض را انجام ميدهيد پس شما در راه درست هستيد. ولی  اگر شما حداقل عبادت را انجام ندهيد براي مثال  نماز را ترك ميكنيد یا گناه بزرگ دیگری را مرتكب ميشود، پس شما از راه درست منحرف گرديده و ضرورت به توبه و در خواست مهرباني از الله را دارید و درین حال پيمان خود را با او تجدید نمائيد.

د ښوونکي لارښود کتابونه
د نصاب کتابونه

Editorial Team

د واسع ویب د لیکوالۍ او خپرونکي ټیم لخوا. که مطالب مو خوښ شوي وي، له نورو سره یې هم شریکه کړئ. تاسو هم کولی شئ خپلې لیکنې د خپرولو لپاره موږ ته راولېږئ. #مننه_چې_یاستئ

خپل نظر مو دلته ولیکئ

Back to top button
واسع ویب

واسع ویب فیسبوک پاڼه لایک کړئ

زموږ فیسبوک پاڼه لایک او له نورو سره شریکه کړئ

#مننه_چې_یاستئ