شخصیت عجیب نیوتن

اسحاق نیوتن شخصیت عجیبی بود ، در زندگی خود دو بار نامزد گردید و قبل از ازدواج دوباره طلاق نمود .
هنگامیکه از بستر خواب خود بر می خواست ، بدون حرکت همان جای خود می نشست و ساعت ها چرت می زد .
روزی خواست سمیت پدر اندر و مادر خودرا آتش زده و بعد خانه را بر روی آنها ویران نماید !
همیشه با همکاران خود جنجال می کرد تا همه اختراعات و کشفیات را به خود نسبت دهد .
از جمله کسانیکه نیوتن باوی دعوا داشت لایب نیتس آلمانی بود که بخاطر یک فرمول ریاضی باوی دعوا داشت ، هنگامیکه لایب نیتس بر نیوتن اقامه دعوا نمود و کمیسیونی برای بررسی تعیین گردید ، نیوتن فورا ریاست کمیسیون را خود به عهده گرفت و حتی گزارش کمیسیون را نیز خودش نوشت و این چنین دعوا را به نفع خود فیصله نمود .سخنرانی های نیوتن در پوهنتون کمبریج هم مورد استقبال کسی واقع نمی شد .
نیوتن از 1689 الی 1702 م دو بار به پارلمان راه یافت و در این مدت فقط یکبار حرف زد وآن هم این بود که روزی هوا سرد بود، نیوتن گفت : (پنجره را بند کنید زیرا خنک می خورم )!

بخش زیادی از تلاش نیوتن، بطور مخفیانه، صرف مطالعات عمیق دینی صهیونیزم +مسیحی شده بود. بیش از نوشته های ریاضی فیزیکی، نوشته های دینی از او به جا مانده که این یادداشتهای شخصی، مخفیانه بوده است. نوشته های دینی او از تاریخ پیامبران تا موضوع خدا، طوفان نوح، مسیح، کلیسا و آخرالزمان بود.
نیوتن مطالعات دینی دیگری هم انجام داد، از جمله اینکه در نامه‌ای که در سال ‪ ۱۷۰۴‬نوشته پیش بینی کرده که سال 2060 آخر دنیا است.
هم اکنون این نوشته ها در اسرائیل قرار دارد.

اما چرا این نوشته‌ها برای اسرائیل و جریانهای فکری مسیحیت بنیادگرا مهم است؟
بر اساس مطالعات نیوتن دریافت می‌شود که حساسترین نقطه دنیا اورشلیم هست. همچنین یهودیان به فلسطین باز می گردند و مجدداً در فلسطین شروع به بازسازی معبد سلیمان می‌کنند.
نکته مورد توجه نیوتن “آرماگدون” است. بر اساس مطالعات او، بین نیروی خیر و شر جنگی صورت می‌گیرد که در نهایت نیروی خیر پیروز می‌شود. او سرانجام پیش بینی می کند که دنیا در سال 2060 به پایان می‌رسد.
از همين جاست كه مطالعات نیوتن در خدمت صهیونیزم + مسیحی قرار مى گیرد.

عبدالخالق صارم

د ښوونکي لارښود کتابونه

Editorial Team

د واسع ویب د لیکوالۍ او خپرونکي ټیم لخوا. که مطالب مو خوښ شوي وي، له نورو سره یې هم شریکه کړئ. تاسو هم کولی شئ خپلې لیکنې د خپرولو لپاره موږ ته راولېږئ. #مننه_چې_یاستئ

خپل نظر مو دلته ولیکئ

د ښوونکي لارښود کتابونه
Back to top button
واسع ویب